Koebietcha

Een suikerarme dorstlesser

Koebietcha is een toespeling op kombucha, een cultuur die wordt gebruikt om gezoete thee te fermenteren. Bij het maken van kefirhangop lekt wei uit de zakken waarin de kefir wordt opgehangen. Aan deze wei voegen we rode bietensap, gember en een beetje citroen toe. Dit levert een licht zure, suikerarme dorstlesser op, vergelijkbaar met kombucha. Koebietcha bevat dezelfde bacteriën en gisten die ook in onze rauwmelkse kefir zitten.

RauwPower maakt natuurlijk gefermenteerde producten van rauwe melk. Deze wordt geproduceerd zonder antibiotica en is afkomstig van koeien die in het weideseizoen grazen in weides vol verschillende grassen, klavers en kruiden. ’s Winters eten de koeien voorgedroogd gras, rogge, haver, gerst en kruiden. RauwPower zuivel is zo bijzonder omdat alle vitaminen, mineralen en enzymen tijdens het productieproces behouden blijven.

Onze rauwmelkse zuivel wordt niet gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd of gestandaardiseerd. De biologische melk is slechts gefermenteerd waardoor het lichaam onze zuivel makkelijker kan verteren. En dus ideaal is voor mensen met een lactose-intolerantie of gevoeligheid voor melkproducten. Probeer het eens en ervaar zelf wat onze RauwPower producten met je doen!

Andere leden uit onze RauwPower familie

De Raw Milk Company blog

Share by: