(tijdelijk niet leverbaar)
Speciaal voor sporters maken we nu ook RauwPower magere kwark met wel 12,4% eiwit! Wij ontromen rauwe melk en laten de resterende magere melk tot wrongel indikken, door toevoeging van melkzuurbacteriën en lebstremsel. De fermentatie van de magere melk duurt zo’n 20 uur. Dit zorgt voor splitsing van bepaalde eiwitten, wat de verteerbaarheid verbetert. Het lebstremsel geeft de kwark, ondanks het lage vetgehalte, een milde smaak en een zachte textuur.
Na de fermentatie hangen wij de wrongel op en laten hem indikken tot een kwart van het oorspronkelijke volume. Wij gebruiken geen melkpoeder om de gewenste dikte te verkrijgen. En zoals u van ons gewend bent worden de eiwitten niet aangetast door hittebehandeling.
Dit maakt van onze magere kwark een rijke bron van makkelijk verteerbaar eiwit met relatief weinig lactose. Dus goed voor actieve mensen die veel energie verbruiken!
Magere kwark is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml. De ideale bewaartemperatuur voor onze producten is 4 graden Celcius. De PP-verpakkingen zijn vrij van BPA en ftalaten.
De topper uit ons assortiment. Door de langere fermentatietijd is oerkefir over het algemeen goed te verdragen door mensen met lactose-intolerantie.
Hangop (van kefir of yoghurt) heeft een kwarkachtige structuur, een volle smaak en is zeer voedzaam. Onze hangop’s zijn geschikt voor vegetariërs.
Onze yoghurt bevat naast gewone bacteriën ook probiotische culturen. Deze overleven het maagzuur en komen levend in de darmen terecht.
Heerlijk frisse volle romige smaak. Doet een beetje aan karnemelk denken. Niet alleen goed direct na het opstaan, maar ook gedurende de dag. Dorstlessend.
Alle rechten voorbehouden | Raw Milk Company