RauwPower hangop (zowel de kefir hangop als de yoghurt hangop) is een geconcentreerd zuivelproduct dat wordt verkregen door het laten uitlekken van yoghurt of kefir. Omdat we een groot gedeelte van de wei (circa 60%) letterlijk uit de yoghurt of kefir laten lekken, krijgt de hangop een kwarkachtige structuur. Het smaakt erg vol en is zeer voedzaam. Omdat wij geen stremsel of melkpoeder gebruiken, is onze hangop ook geschikt voor vegetariërs.
Kefir hangop en yoghurt hangop zijn ook lekker met bijvoorbeeld vers fruit, noten, muesli, cruesli, pompoenpitten, lijnzaad, chiazaad of honing. Het consumeren van 1/3 bakje is meestal al voldoende om een hele ochtend of middag weer mee door te komen. Het is erg voedzaam en geschikt in een koolhydraatarm dieet. Het is een ambachtelijk product, dus de dikte kan soms iets variëren.
De ideale bewaartemperatuur voor onze producten is 4 graden Celcius. De PP-verpakkingen zijn vrij van BPA en ftalaten.
Verkooppunten
Op deze pagina vindt u een lijst met onze verkooppunten. Omdat wij ook leveren aan biologische groothandels zult u RauwPower producten in steeds meer winkels aantreffen. Mocht uw winkel het niet in het assortiment hebben, vraag er naar. Zij kunnen het eenvoudig voor u bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze eigen Boerderijwinkel Melk & Honing.
U kunt onze zuivel ook kopen bij ons afhaalpunt Fakkert Diervoeders, Zwolseweg 87 in Heino.
De topper uit ons assortiment. Door de langere fermentatietijd is oerkefir over het algemeen goed te verdragen door mensen met lactose-intolerantie.
Heerlijk frisse volle romige smaak. Doet een beetje aan karnemelk denken. Niet alleen goed direct na het opstaan, maar ook gedurende de dag. Dorstlessend.
Ghee is puur botervet dat wordt verkregen door rauwe room aan te zuren en tot boter te karnen. Di geef een verrukkelijke smaak. Geweldig om mee te bakken.
Deze kwark wordt gemaakt van rauwe melk, waarin alle hittegevoelige enzymen en natuurlijk aanwezige bacteriën intact blijven. Deze dragen bij aan de rijke smaak. De volle melk fermenteert minimaal 20 uur.
Alle rechten voorbehouden | Raw Milk Company