Voor de echte fijnproever is er RauwPower volle kwark. Deze kwark wordt gemaakt van rauwe melk, waarin alle hittegevoelige enzymen en natuurlijk aanwezige bacteriën intact blijven. Deze dragen bij aan de rijke smaak. De volle melk fermenteert minimaal 20 uur. Het lebstremsel zorgt ervoor dat de kwark na fermentatie beter kan uitlekken en er wordt geen melkpoeder toegevoegd, wat zorgt voor een extra romige smaak.
Na de fermentatie hangen wij de wrongel op en laten hem indikken tot een kwart van het oorspronkelijke volume. Wij gebruiken geen melkpoeder om de gewenste dikte te verkrijgen. En zoals u van ons gewend bent worden de eiwitten niet aangetast door hittebehandeling.
Dit maakt van onze volle kwark een rijke bron van makkelijk verteerbaar eiwit met relatief weinig lactose. Eet volle kwark lekker samen met muesli, noten, fruit en dergelijke voor een voedzame lunch. Natuurlijk kun je er ook een heerlijke kwarktaart mee bereiden.
Volle kwark is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml. De ideale bewaartemperatuur voor onze producten is 4 graden Celcius. De PP-verpakkingen zijn vrij van BPA en ftalaten.
De topper uit ons assortiment. Door de langere fermentatietijd is oerkefir over het algemeen goed te verdragen door mensen met lactose-intolerantie.
Hangop (van kefir of yoghurt) heeft een kwarkachtige structuur, een volle smaak en is zeer voedzaam. Onze hangop’s zijn geschikt voor vegetariërs.
Onze yoghurt bevat naast gewone bacteriën ook probiotische culturen. Deze overleven het maagzuur en komen levend in de darmen terecht.
Heerlijk frisse volle romige smaak. Doet een beetje aan karnemelk denken. Niet alleen goed direct na het opstaan, maar ook gedurende de dag. Dorstlessend.
Alle rechten voorbehouden | Raw Milk Company